o-lieflogosmall2_zps8aba57ae

Over O-lief

O-Lief is het webwinkeltje van de vzw Re-Born to be Alive (ON 862.014.353).

Om de doelstellingen van de vzw te kunnen verwezenlijken werden naast de gebruikelijke kleine snuisterijen zoals sleutelhangers en beertjes ook zelfgemaakte hebbedingen gemaakt. Deze goederen werden verkocht op markten, beurzen en op bestelling. Later werden er borduurmachines aangekocht zodat meer gepersonaliseerde textiel werd aangeboden. Sedert korte tijd zijn de vrijwilligers gestart met het maken van kinderkleding. Retro is hierin een leidraad. Om antwoord te geven op de vele vragen naar bereikbaarheid van deze goederen heeft Re-Born to be Alive besloten haar vaak unieke creaties in een webwinkel aan te bieden: O-Lief werd hierbij een feit! O-Lief staat voor kwaliteit en voor draagbaarheid, voor een nette en zorgvuldige afwerking.

Bij O-Lief is er geen massaproductie, maar een kleine oplage van unieke en kleurrijke kinderkledij. Neem gerust een kijkje tussen onze artikelen, neem uw tijd om uw favorieten te kiezen. Wij recycleren, u toch ook?

Deze vraag stellen wij dagelijks net zoals ‘bent u al geregistreerd als orgaandonor’, denk er eens over, praat er eens over en registreer je op je gemeentehuis.

Meer informatie over de werking van de vzw en orgaandonatie kan je vinden op http://www.reborntobealive.be

Bankrekeningnummer : Fortis 001-4582747-58

BTW nr : 0862.014.353 (onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing)

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.